Lifestyle coach: samen werken naar een gezonde lifestyle

Wat wij bieden

Positief denken en inzicht krijgen in je valkuilen en kwaliteiten? Tijdens je verblijf bij SpatiePlus werk je nauw samen met een vakkundige lifestyle coach. Onze lifestyle coach helpt jou inzicht te krijgen in datgene wat er echt toe doet, zodat jij bewust wordt van je zelfkennis en weer lekker in je vel gaat zitten. Ga obstakels uit de weg en daag jezelf uit met doelen! Onze lifestyle coach, Paul Hatenboer, helpt je hier graag bij.

Maak kennis met lifestyle coach, Paul Hatenboer

Een gezonde lifestyle: het begin

Start met gezond eten. Het klink cliché, maar het zal je echt helpen om je fitter te voelen. Daarnaast hoeft gezond eten niet meteen minder lekker te zijn. Er zijn veel verschillende meningen over wat gezond eten is en wat je nou wel of juist niet moet eten. Er gaan veel adviezen rond over specifieke voedingsmiddelen, zoals het advies om macronutriënten weg te laten in je voedingspatroon of juist koolhydraatarm of veganistisch te gaan eten. Voor veel mensen is dit een enorme wirwar aan tegengestelde meningen. Het is dan ook niet gek dat je niet meer weet wat je moet doen. Tijdens de trainingen beginnen we niet met wat je niet zou moeten eten, wij vinden het veel logischer om te beginnen met jouw behoefte aan voeding als mens. Dat is voornamelijk het volgende:

  • Eet eiwitrijk voedsel
  • Eet voldoende groente en fruit
  • Eet minder suiker, koolhydraten en ongezonde vetten door minder bewerkt voedsel te eten
  • Verbeter de verhouding tussen de inname van zout en kalium

Dit klinkt ingewikkeld, maar je zult al snel merken dit je erg gemakkelijk af zal gaan. We gaan samen aan de slag om je lifestyle te verbeteren met een variërend eetpatroon en bewuste voeding. We kiezen heerlijke recepten uit en gaan samen kokkerellen.

Mindset training

Bewustwording, dat is waar onze focus ligt. Weer lekker in je vel zitten en het vergroten van je levensgeluk. We gaan aan de slag met je zelfkennis en werken aan een positieve en gemotiveerde mindset. Wat zijn je valkuilen en waar liggen je kwaliteiten? Wat vind je belangrijk en wat zijn je diepste verlangens? Allemaal vragen waar we tijdens de trainingen aan gaan werken. Maar hoe gaan we dit aanpakken? Aan de hand van afwisselende trainingen, sportsessies en (groeps)activiteiten verbeteren we de balans in je leven, ontplooien we je talenten en ontdekken we levensdoelen.

SpatiePlus: samen werken aan een gezond en zelfstandig leven

Zin om aan de slag te gaan? Samen streven we naar de ontwikkeling van eigen zelfstandigheid, waarmee we alle problemen van een ongezonde leefstijl aanpakken. Als kleinschalige zorginstelling staat begeleiding op maat, korte lijnen en een persoonlijke en betrokken aanpak centraal. Wij geloven erin dat iedereen met een positieve instelling, de juiste kennis en uitdagende doelen kan transformeren naar een gezondere, fittere en gelukkigere versie van zichzelf. Kortom: wanneer gaan we starten?