Blijf op de hoogte van SpatiePlus

Blijf op de hoogte van SpatiePlus

Benieuwd naar het reilen en zeilen bij SpatiePlus? Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent ons zorgaanbod? Bekijk onze nieuws- en blogberichten!

Klein(schalig) maar fijn!

SpatiePlus is een kleinschalige zorgaanbieder. Met de twee locaties die we hebben, hebben we plek voor zoโ€™n 30 bewoners. Intramurale plekken met daarnaast nog een aantal uitstroomtrajecten. En dit vinden wij precies goed. In dit artikel lees je waarom.

Als praten niet de afspraak is

De meest waardevolle en nuttige begeleidingsmomenten vinden plaats tijdens iets doen. Op de momenten dat praten niet is gepland. Een voorbeeld hoe we dat binnen SpatiePlus doen: creatieve activiteiten. Dit kan de bewoners helpen om hun gevoelens en emoties op een andere manier te uiten.

Verbouwen voor Zelfstandigheidstraining

Sinds augustus 2023 is SpatiePlus officieel gegund voor ‘Wonen in Friesland’! We gaan door met wat we doen en leggen onze focus op het bieden van zelfstandigheidstraining en beschermd wonen 18+ voor jongeren en (jong)volwassenen vanaf 17 jaar. Speciaal hiervoor zijn we bezig met het creรซren van 4 nieuwe studio’s.

Het Reuzenrad van SpatiePlus

Beschermd wonenโ€ฆ

โ€œ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ต?โ€

Wat houdt beschermd wonen bij SpatiePlus nou eigenlijk precies in? Laat ons je meenemen in hoe wij dat het beste kunnen uitleggen als โ€˜het reuzenrad van SpatiePlusโ€™.

SpatiePlus zoekt een persoonlijk begeleider WMO (m/v)

Als persoonlijk begeleider bij SpatiePlus begeleid je (jong) volwassenen met een sociale en psychiatrische problematiek in het wonen, werken en dagbesteding. De werkzaamheden vinden op verschillende woonlocaties in Heerenveen plaats. Wij bieden onze cliรซnten structuur en begeleiding in de voorbereiding op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Nikki Both: van 5,5 jaar SpatiePlus naar een nieuw avontuur

Na 5,5 jaar trouwe dienst spreidt onze Nikki Both haar vleugels: in oktober vertrekt ze voor een nieuw avontuur naar Aziรซ. Nikki vertelt meer over haar tijd bij SpatiePlus, haar visie op de jeugdzorg en het nieuwe avontuur dat haar te wachten staat!

SpatiePlus sponsort Night of the Koemarkt

Trots zijn wij dat we vanaf dit jaar Night of the Koemarkt sponsoren: het grootste muziekevenement van Friesland! Een gratis promsconcert waar pop, klassiek, rock รฉn musical voorbij komen. Dit is een mooie exposure voor Heerenveen en de omgeving van SpatiePlus. Bewoners uit onze omgeving ontmoeten, verbinden en inspireren hebben wij hoog in het vaandel staan.

Hercertificering van de internationaal erkende ISO 9000:2015

Kwaliteit staat bij SpatiePlus hoog in het vaandel. De hercertificering van de internationaal erkende ISO 9000:2015 bevestigt dit! Wij zijn erg trots en blij dat wij als organisatie wederom voldoen aan deze eisen.ย