Blijf op de hoogte van SpatiePlus

Blijf op de hoogte van SpatiePlus

Benieuwd naar het reilen en zeilen bij SpatiePlus? Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent begeleid en beschermd wonen? Bekijk onze nieuws- en blogberichten!

SpatiePlus zoekt een persoonlijk begeleider WMO (m/v)

Als persoonlijk begeleider bij SpatiePlus begeleid je (jong) volwassenen met een sociale en psychiatrische problematiek in het wonen, werken en dagbesteding. De werkzaamheden vinden op verschillende woonlocaties in Heerenveen plaats. Wij bieden onze cliënten structuur en begeleiding in de voorbereiding op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Nikki Both: van 5,5 jaar SpatiePlus naar een nieuw avontuur

Na 5,5 jaar trouwe dienst spreidt onze Nikki Both haar vleugels: in oktober vertrekt ze voor een nieuw avontuur naar Azië. Nikki vertelt meer over haar tijd bij SpatiePlus, haar visie op de jeugdzorg en het nieuwe avontuur dat haar te wachten staat!

SpatiePlus sponsort Night of the Koemarkt

Trots zijn wij dat we vanaf dit jaar Night of the Koemarkt sponsoren: het grootste muziekevenement van Friesland! Een gratis promsconcert waar pop, klassiek, rock én musical voorbij komen. Dit is een mooie exposure voor Heerenveen en de omgeving van SpatiePlus. Bewoners uit onze omgeving ontmoeten, verbinden en inspireren hebben wij hoog in het vaandel staan.

Hercertificering van de internationaal erkende ISO 9000:2015

Kwaliteit staat bij SpatiePlus hoog in het vaandel. De hercertificering van de internationaal erkende ISO 9000:2015 bevestigt dit! Wij zijn erg trots en blij dat wij als organisatie wederom voldoen aan deze eisen. 

5-jarig jubileum van Nikki Both

Gefeliciteerd Nikki! Gister hebben we een klein feestje gevierd, want onze manager zorg heeft gister haar 5-jarig jubileum met ons gevierd. Op naar nog vele mooie jaren met deze fijne collega!

SpatiePlus wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

SpatiePlus wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

De Jeugdwet: wat betekent de gemeente voor jou?

Ervaren jij en je kind problemen bij het opvoeden of opgroeien en is hiervoor hulp nodig? Dan krijg je te maken met de Jeugdwet. Je hoeft zelf geen wettenkenner te zijn om te begrijpen wanneer je kind recht heeft op zorg of hulp. Voor jeugdhulp vanuit de Jeugdwet is de gemeente het juiste adres. Wat de gemeente voor jou betekent met betrekking tot de Jeugdwet en SpatiePlus? Wij leggen het je uit!

Lifestyle coach: samen werken naar een gezonde lifestyle

Positief denken en inzicht krijgen in je valkuilen en kwaliteiten? Tijdens je verblijf bij SpatiePlus werk je nauw samen met een vakkundige lifestyle coach. Onze lifestyle coach helpt jou inzicht te krijgen in datgene wat er echt toe doet, zodat jij bewust wordt van je zelfkennis en weer lekker in je vel gaat zitten.