Opnieuw ISO gecertificeerd!

Wat wij bieden

Opnieuw ISO gecertificeerd!

SpatiePlus is opnieuw ISO 9001:2015 gecertificeerd! Op 20 februari 2024 hebben we de opvolgaudit gehad en hebben wij deze wederom gehaald. Dat mag gevierd worden!

 

Maar…

 

Wat betekent zo’n ISO certificatie nu eigenlijk?

Het hebben van een ISO certificaat betekent dat SpatiePlus zorg levert volgens de kwaliteitseisen die daar door de ISO 9001:2015 aan worden gesteld. We tonen hiermee aan dat we goede zorg leveren en dat de zorgverlening continu én aantoonbaar wordt verbeterd. Ben je nieuwsgierig naar nog meer informatie over de ISO 9001:2015, klik dan even hier.

 

Het ISO certificaat en SpatiePlus

Voor ons als organisatie is het doel te allen tijde het leveren van goede zorg voor onze cliënten. Het hebben en houden van onze ISO certificatie maakt dat wij continu bezig zijn en blijven met hoe we de zorg zo goed mogelijk kunnen leveren. Het houdt ons als organisatie scherp: waarom doen we iets zoals we dat doen? Het zorgt ervoor dat we gericht blijven werken en ons steeds blijven afvragen of iets nog wel passend is.

Kortom, door te werken met het kwaliteitsmanagementsysteem zijn we voortdurend bezig met kwaliteitsverbetering en staat ons doel altijd centraal.